Start
Produkter
Om oss
Ladda ner
Kontakt

Om oss

Fröviblästern AB, den svenska delen av Alhak

Fröviblästern AB har sitt ursprung i NCC Maskins svenska servicelager i Frövi. När NCC Maskin först övergick till Altima och senare till Ramirent stängdes och flyttades det mesta från Frövi och det som återstod, Målnings och Blästringsanläggningen, övertogs av Roger Sävlund och bolaget Fröviblästern AB.

I tillägg till reparationer, blästring och målning av material har även försäljning av begagnat och nytt byggnadsmaterial liknande ställningar, stämp och tillbehör utvecklats, och på senare år uppnått en stor kundkrets över hela Sverige och även några utomlands.

Fröviblästern AB har bland annat varit återförsäljare av ställningsmaterial från Haki Tjeckien och har sett det som ett nästa steg i utvecklingen av bolaget, att ingå samarbetet i Alhak AB om den nya ställningsprodukten med samma namn Alhak.

Fröviblästern AB kommer att leverera Alhak Hakställning varmförzinkad, målad, med bajonettspira av klassisk modell, och ny spira med byglar i samma nivå. Dessutom ställningstrall, ställningstrappa av stål eller aluminium, samt aluminium-plattform och plank.